Boryspil internasjonale lufthavn - nowiki.org

Boryspil internasjonale lufthavnBoryspil internasjonale lufthavn
Міжнародний аеропорт "Бориспіль"
IATA: KBP – ICAO: UKBB
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørDet ukrainske luftfartsverket
BetjenerKiev, Ukraina
Åpnet1959
Høyde130 m / 427 ft
50°20′41″N 30°53′36″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
18L/36R 4 000 13 123 Betong
18R/36L 3 500 11 483 Betong
Statistikk (2006)
Passasjerer 5 200 000
Nettside
kbp.kiev.ua

Boryspil internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Boryspil internasjonale lufthavn (IATA: KBP, ICAO: UKBB) er en internasjonal flyplass i byen Boryspil, 29 km øst for Kiev. Flyplassen er den største i Ukraina.

Boryspil lufthavn er en av tre flyplasser som betjener Kiev. Zhulyany lufthavn er en annen sivil flyplass som ligger i den sørlige delen av Kiev og betjener noe innenriks-trafikk. Gostomel lufthavn er en frakt-flyplass som ligger nordvest i byen og brukes mest av Antonov.

Innhold

Ruter og selskaper


Terminal A

Terminal B

Terminal C&V

Charter(VIP)

Frakt

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Ukraina | Kiev
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Boryspil internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 11:32:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.