Bordeaux - Mérignac lufthavn - nowiki.org

Bordeaux - Mérignac lufthavn



Bordeaux - Mérignac lufthavn
IATA: BODICAO: LFBD
Basisdata
BetjenerBordeaux
BeliggenhetMérignac
44°49′42″N 0°42′56″V
Nettside
http://www.bordeaux.aeroport.fr

Bordeaux - Mérignac lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Bordeaux-Mérignac lufthavn er en flyplass i regionen Nouvelle-Aquitaine i Sør-Frankrike. Flyplassen ligger ved Bordeaux og IATA-koden er BOD og ICAO-koden er LFBD.

Flyplassen ble åpnet i 1917 og i 2013 hadde flyplassen 4 574 357 passasjerer. Norwegian Air Shuttle flyr sommersesong rute til Oslo-Gardermoen og Stockholm-Arlanda.

Eksterne lenker





Kategorier: Flyplasser i Frankrike | Gironde | Bordeaux | Byggverk i Nouvelle-Aquitaine




Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Bordeaux - Mérignac lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 08:58:59 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.