BokklubbBokklubb er en virksomhet som periodisk distribuerer bøker etter løpende opsjonsavtale med sluttkunder som har medlemskap i klubben.[1] Bokklubb benyttes også ofte som navn på bokserier som utgis gjennom abonnementsordning, men uten å være organisert som eget selskap eller egen virksomhet innen et forlag.

Bokklubber har gjerne en rabatt sammenlignet med bokpris i bokhandler, hvor medlemmer får tilsendt ofte med et fast tidsintervall som sendes dersom den ikke avbestilles.

Bokklubber har i 2012 en totalomsetning på 543 millioner kroner (10% av innenlands bokmarked), etter et fall fra toppåret i 2003 da omsetningen var 1,3 milliarder og 25% av innenlands bokmarked[2]

Norske bokklubber


Referanser


Eksterne lenker

Kategorier: Bokbransjen


Dato: 17.01.2021 11:53:49 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.