Boa Vista (Kapp Verde) - nowiki.org

Boa Vista (Kapp Verde)Boa Vista
TidssoneUTC-01:00
Areal620 kvadratkilometer
Befolkning12 000 (2013)
Bef.tetthet19,35 innb./kvadratkilometer
Høyde over havet39 meter
NettsideNettside
Beliggenhet

Boa Vista

Boa Vista (portugisisk for God utsikt) er en flat ørkenøy i øygruppen Barlavento i Kapp Verde, og er også den østligste. Øyas økonomi var opprinnelig basert på jordbruk, men ørkenspredning gjorde at utvinning av salt ble viktigere. I dag er dyrking av dadelpalmer og turisme de viktigste næringsveiene.

Øyas areal er på 620 km² og er Kapp Verdes tredje største øy, etter Santo Antão og Santiago. Øya ligger 455 km vest for Afrikas fastland.

Øyas høyeste punkt er Monte Estância (387 moh). Det er 3353 innbyggere på øya.

Tettsteder


Eksterne lenker

Kategorier: Øyer på Kapp Verde
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Boa Vista (Kapp Verde) (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 09:40:07 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.