Blue Panorama Airlines - nowiki.org

Blue Panorama AirlinesBlue Panorama Airlines
IATA: BV – ICAO: BPA
KallesignalBLUE PANORAMA
Grunnlagt1998
HovedflyplasserRoma-Fiumicino lufthavn og Milano–Malpensa
HovedkontorFiumicino
Nettsidewww.blue-panorama.com

Blue Panorama Airlines er et flyselskap fra Italia. Det driver rute- og charterflyginger. Lavprisflyginger skjer med navnet Blu-express. Selskapet opererer charterflyginger i forretningsflymarkedet med navnet Executive Blue. Hovedkontoret ligger i Fiumicino utafor Roma og hovedbasene er Roma-Fiumicino lufthavn og Milano–Malpensa. Flygingene går internt i Italia, til Albania og Hellas, og interkontinentalt fra Italia til land i Mellom-Amerika og Karibia.

Innhold

Historie


Selskapet blei oppretta i 1998.[1] Blu-express starta i 2005.[2]

I 2012 verserte det planer om sammenslåing mellom Alitalia, Blue Panorama Airlines og Wind Jet.[3] Det blei ikke noe av planene.

Virksomhet


I Europa flyr selskapet til flyplasser internt i Italia og til flyplasser i nabolanda Albania og Hellas.[4] Blue Panorama Airlines utfører interkontinentale flyginger fra byer i Italia til Mexico, Cuba, Den dominikanske republikk og Antigua og Barbuda.

Blue Panorama Airlines leier ut fly til andre flyselskap. Det har leid ut fly til blant anna Norwegian.[5]

Flyflåte


Flyflåten til Blue Panorama Airlines består av Boeing 737-300/400/800 og Boeing 767-300ER.[6] Executive Blue flyr Piaggio P.180 Avanti.

Referanser


  1. ^ About us , Blue Panorama Airlines. Henta 19. juli 2017.
  2. ^ blu-express , Centre for Aviation. Henta 19. juli 2017.
  3. ^ Alitalia plans merger with Blue Panorama and Wind Jet , FlightGlobal, 25. januar 2012. Henta 19. juli 2017.
  4. ^ Where we fly , Blue Panorama Airlines. Henta 19. juli 2017.
  5. ^ Norwegian leier fly fra utenlandske selskaper. Pilotforbundet er bekymret: – De skal skvise billettprisene , VG, 30. juni 2017. Henta 19. juli 2017.
  6. ^ Our fleet , Blue Panorama Airlines. Henta 19. juli 2017.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyselskaper etablert i 1998 | Italienske flyselskaper
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Blue Panorama Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 10:07:22 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.