Billings CountyBillings County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1886
FylkesseteMedora
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

2 987,29 km²
2 982,14 km²
5,15 km²
Befolkning
- Tetthet
829 (2006)
0,28 innb./km²

Billings County

Billings County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i den sørvestlige delen av staten og grenser mot McKenzie County i nord, Dunn County i nordøst, Stark County i øst, Slope County i sør og mot Golden Valley County i vest.

Billings Countys totale areal er 2 987 km² hvorav 5 km² er vann. I 2005 hadde fylket 813 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Medora. 39% av innbyggerne er av tysk avstamning og 7% av irsk. I 2004 var det 2,6% arbeidsledighet i fylket.

Fylket ble dannet i 1879 og formelt grunnlagt i 1886. Det har fått sitt navn etter jernbanemannen Frederick H. Billings.

Theodore Roosevelt nasjonalpark ligger her. Fylket har 2 registrerte kirker og 7 gravsteder. Områdes største avis er The Billings County Pioneer.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Befolkede områder etablert i 1879 | 1879 i Dakotaterritoriet | Fylker etablert i 1886 | 1880-årene i Dakotaterritoriet


Dato: 17.01.2021 01:26:36 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.