Bilbao lufthavn - nowiki.org

Bilbao lufthavnBilbao lufthavn
IATA: BIOICAO: LEBB
Basisdata
EierENAIRE
OperatørENAIRE
BetjenerBilbao
BeliggenhetLoiu, Sondika, Derio
Åpnet19. sep. 1948
43°18′4″N 2°54′38″V
Nettside
http://www.aena-aeropuertos.es/csee/Satellite/Aeropuerto-Bilbao/es

Bilbao lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Bilbao lufthavn er en internasjonal lufthavn i Bilbao, Spania. Den er den største flyplassen i Baskerlandregionen og i 2012 hadde flyplassen 4 171 092 reisende. IATA koden er BIO og ICAO koden er LEBB Flyplassen ble opprettet i 1927 og idag har flyplassen sommersesongrute til Oslo-Gardermoen med Norwegian Air Shuttle. Flyplassen har mange andre ruter innenlands og internasjonalt.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Spania | Bilbao | Transport i Baskerland
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Bilbao lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 08:58:57 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.