Benjamin LimoBenjamin Limo
Født23. august 1974[1] (46 år)
Eldoret
Beskjeftigelse Maratonløper, langdistanseløper, mellomdistanseløper, friidrettsutøver
Nasjonalitet Kenya
SportFriidrett
Høyde180 centimeter

Benjamin Limo (født 23. august 1974 i Eldoret) er en kenyansk friidrettsutøver.

I VM 1999 tok han sølv 3000 meter hinder, og ble verdensmester på samme distanse under VM 2005 i Helsingfors.

Resultater


Bestenoterintger


Eksterne lenker


  1. ^ Det internasjonale friidrettsforbundet, World Athletics friidrettsutøver-ID 132786 , oppført som Benjamin Kipkoech LimoKategorier: Fødsler i 1974 | Kenyanske langdistanseløpere | Verdensmestere i friidrett | Personer fra Eldoret


Dato: 17.01.2021 12:23:22 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.