Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn - nowiki.org

Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavnBasel-Mulhouse-Freiburg lufthavn
EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg
Flughafen Basel-Mülhausen-Freiburg

Aéroport Bâle-Mulhouse-Fribourg
IATA: BSL, MLH, EAP – ICAO: LFSB
Basisdata
FlyplasstypeSivil
BetjenerBasel (Sveits)
Mulhouse (Frankrike)
Freiburg (Tyskland)
BeliggenhetSaint-Louis, Frankrike
Åpnet1946
Høyde271 m / 889 ft
47°35′24″N 7°31′45″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
16/34 3 900 12 795 Betong
08/26 1 820 5 971 Betong
Statistikk (2007)
Passasjerer 4 270 000
Flybevegelser 82 024
Frakt (tonn) 107 000
Nettside
www.EuroAirport.com

Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer
For EUs samarbeid med de østlige landene, EaP, se denne siden: Det østlige partnerskap.

Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn (IATA: BSL, MLH, EAPICAO: LFSB) er en internasjonal flyplass som ligger mellom byene Basel (Sveits), Mulhouse (Frankrike) og Freiburg (Tyskland). Den ligger i Frankrike i kommunen Saint-Louis rett ved de sveitsiske og tyske grensene. Flyplassen betjente 4 270 000 passasjerer i 2007.

Selskaper og reisemål


Frakt

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Frankrike | Flyplasser i Sveits | Haut-Rhin | Byggverk i Grand Est
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 09:31:24 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.