Bacău - nowiki.org

BacăuBacău

Land Romania
FylkeBacău (fylke)
StatusAdministrasjonssentrum
TidssoneUTC+2:00, UTC+03:00
Areal41 km² km²
Befolkning175,921 (2 002) (2011)
Bef.tetthet3 348,19 innb./kvadratkilometer
Høyde over havet165±1 meter
NettsideNettside
Politikk
OrdførerRomeo Stavarache (2004)
Beliggenhet

Bacău

Bacău er en by i Bacău, Moldova, Romania.

Eksterne lenkerDenne Romaniarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Byer i Moldova (Romania)
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Bacău (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 09:11:22 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.