Asmara internasjonale lufthavn - nowiki.org

Asmara internasjonale lufthavn



Asmara internasjonale lufthavn
Asmara International Airport
IATA: ASM – ICAO: HAAB
Basisdata
FlyplasstypeSivil
BetjenerAsmara, Eritrea
Høyde2,335 m / 7,661 ft
15°17′6″N 38°54′6″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
07/25 3 000 9 842 Asfalt
12/30 1 814 5 951 Asfalt

Asmara internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Asmara International Airport, tidligere kjent som Yohannes IV International Airport (IATA: ASMICAO: HHAS) er en flyplass i Asmara, hovedstaden i Eritrea.




Kategorier: Flyplasser i Eritrea | Asmara




Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Asmara internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 10:05:42 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.