AlboransjøenAlboransjøen
Land Algerie

Alboransjøen

Alboransjøen (spansk: Mar de Alborán) er den ytterste, smale delen av Middelhavet, rett innafor Gibraltar, mellom Spania og Marokko. Grensa mot selve Middelhavet går ved Cabo de Gata øst for Almería på spansk side og Kapp Figalo vest for Oran i Algerie. De fleste øyene i Alboransjøen tilhører Spania, blant annet Alborán, som har gitt havområdet navn.
Kategorier: Middelhavet | Andalucías geografi | Marokkos geografi | Algeries geografi


Dato: 17.01.2021 03:27:40 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.