Aktion lufthavn - nowiki.org

Aktion lufthavnAktion lufthavn
Κρατικός Αερολιμένας Ακτίου
Aktion National Airport
IATA: PVK – ICAO: LGPZ
Basisdata
FlyplasstypeSivil og militær
Betjener Lefkada, Hellas
Høyde3 m / 11 ft
38°55′48″N 20°46′19″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
07L/25R 2 871 9 419 Asfalt

Aktion lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Aktion lufthavn (IATA: PVK, ICAO: LGPZ) er en flyplass som betjener Préveza og Lefkada langs fastlandskysten av Det joniske hav i Hellas. Lufthavnen er også kjent som Lefkada lufthavn. Lufthavnen har stor chartertrafikk om sommeren, også til Skandinavia. Lufthavnen er også militær, brukt av NATO og det greske luftforsvaret. Flyplassen ble satt i drift i 1968.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Hellas
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Aktion lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:59:40 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.