Air Transat - nowiki.org

Air TransatAir Transat
IATA: TS – ICAO: TSC
KallesignalAir Transat
Grunnlagt1987
HovedflyplasserMontréal-Pierre Elliott Trudeau internasjonale lufthavn
Toronto Pearson internasjonale lufthavn
Vancouver internasjonale lufthavn
Antall fly25 (Juli 2014)
Destinasjoner40
HovedkontorMontréal
Nettsidehttp://www.airtransat.com

Air Transat er et Canadisk flyselskap som flyr rute- og charterflyvninger til 60 destinasjoner i 25 land. Selskapet flyr hovedsakelig landistanseruter, til Europa om sommeren og til Caribien, Mexico, USA og Sentralamerika om vinteren. Flyselskapet eies av Transat A.T. og er basert i Montréal, Quebec og har sine hovedbaser ved Montréal-Pierre Elliott Trudeau internasjonale lufthavn, Toronto Pearson internasjonale lufthavn og Vancouver internasjonale lufthavn. Selskapet fly og ut av Calgary internasjonale lufthavn, Québec/Jean Lesagn internasjonale lufthavn og andre. I juni 2014 opererte selskapet 25 fly av typene Airbus A310, Airbus A330 og Boeing 737-800. Selskapet transporterer 3.5 millioner passasjerer i året.

Selskapet ble stiftet i 1987 og hadde sin første flyvning 14 November. Den har vokst til Canada's tredje-største flyselskap, etter Air Canada og WestJet. Selskapet har vært involvert i to alvorlige luftfartshendelser. Flight 236 på 24 August 2001 gikk tom for drifstoff over Atlanterhavet, mens i Flight 961 falt sideroret av.

Eksterne lenker

Kategorier: Canadiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1987
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Air Transat (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 09:28:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.