Air Moldova - nowiki.org

Air MoldovaAir Moldova
IATA: 9U – ICAO: MLD
KallesignalAIR MOLDOVA
Grunnlagt1993
HovedflyplasserChișinău internasjonale lufthavn
BonusprogramAir Moldova Club
Antall fly4
Destinasjoner20
HovedkontorChişinău, Moldava
NøkkelpersonerMircea Maleca
Nettsideairmoldova.md

Air Moldova er det største flyselskapet i Moldava. Det har sin hovedbase ved Chișinău internasjonale lufthavn, og opererer 20 ruter fra basen til andre europeiske destinasjoner. Flyselskapet har (2013) fire fly i flåten sin og transporterer passasjerer, gods og post.

Historie


Air Moldava ble grunnlagt i 1993 basert på lokale den Aeroflot-enheten. Siden flyselskapet ble grunnlagt i 1993 har det rettet seg mot det internasjonale markedet. Selskapet ble ble IATA-medlem den 13. juli 2004.

Eksterne lenker

Kategorier: Europeiske flyselskaper | Transport i Moldova | Flyselskaper etablert i 1993
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Air Moldova (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 09:33:46 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.