Air Malta - nowiki.org

Air MaltaAir Malta
IATA: KM – ICAO: AMC
Grunnlagt1973
BonusprogramFlypass KMiles
Antall fly9
Destinasjoner39
SlagordThe airline of the Maltese Islands
HovedkontorLuqa, Malta
NøkkelpersonerJoseph Galea (CEO) Charles Mangion (Styreleder)

Air Malta er Maltas nasjonale flyselskap. Flyselskapet ble grunnlagt i 1973 og opererer en flåte bestående av Airbus A319 og Airbus A320.

Eksterne lenker


Denne luftfartrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Maltesiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1973
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Air Malta (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 07:27:38 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.