Air Europa - nowiki.org

Air EuropaAir Europa Líneas Aéreas, S.A. er et spansk flyselskap med base på PalmaMallorca. Det flyr blant annet charterflygninger mellom Nord- og Vest-Europa og feriesteder på Kanariøyene og Balearene, men har også en rekke ruteflygninger til Nord-Amerika og Karibia.

Selskapet ble registrert i 1986 under navnet Air España.

Eksterne lenker

Kategorier: Skyteam Alliance | Spanske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1986 | 1986 i Spania


Dato: 24.08.2020 10:34:33 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.