Air Cairo - nowiki.org

Air CairoAir Cairo
IATA: SM – ICAO: MSC
KallesignalAIR CAIRO
Grunnlagt2003
HovedflyplasserKairo internasjonale lufthavn
Antall fly4
Destinasjoner15
HovedkontorKairo, Egypt
NøkkelpersonerAhmed El-Helow (CEO)
Nettsidehttp://www.flyaircairo.com

Air Cairo er et lavpris og charter flyselskap basert i Egypt. Air Cairo er en del av EgyptAir. Hovedflyplassen er Kairo internasjonale lufthavn. Flyselskapet eies av EgyptAir (60%), National Bank og Egypt (20%), Bank Misr (20%).

Innhold

Destinasjoner


Egypt:

Jordan

Kuwait:

Libya:

Qatar

Saudi-Arabia:

Serbia

Tyskland:

Flyflåte


Kilder


Eksterne lenker

Kategorier: Egyptiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 2003
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Air Cairo (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 10:00:21 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.