Agostino SpinolaAgostino Spinola
Født1482[1]
Savona
Død1537[1]
Roma
Beskjeftigelse Katolsk prest
Nasjonalitet Republikken Genova

Agostino Spinola (født ca. 1482, død 18. oktober 1537) var en av Den katolske kirkes kardinaler. Han var biskop av Perugia.

Han ble kreert til kardinal i mai 1527 av pave Klemens VII. Det var hans første konsistorium.

Eksterne lenker


  1. ^ a b opac.vatlib.it, VcBA-ID 495/361024Kategorier: Fødsler i 1482 | Dødsfall i 1537 | Italienske kardinaler | Italienske katolske biskoper | Fødsler på 1400-tallet


Dato: 16.01.2021 04:27:55 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.