Aeroméxico - nowiki.org

AeroméxicoAeroméxico
IATA: AM – ICAO: AMX
KallesignalAEROMEXICO
Grunnlagt1934 (som Aeronaves de México)
HovedflyplasserMexico by internasjonale lufthavn
Miguel Hidalgo y Costilla Int'l Airport
Gen. Mariano Escobedo Int'l Airport
Gen. Abelardo L. Rodríguez Int'l Airport
BonusprogramClub Premier
LoungeSalón Premier
AllianseSkyTeam
Antall fly104 (56 Aeromexico, 45 Aeromexico Connect, 3 Aeromexico Travel)
Destinasjoner52 (ikke inkludert Aeroméxico Connect eller Aeroméxico Travel)
HovedkontorMexico by, Mexico
NøkkelpersonerAndrés Conesa Labastida (adm. dir.)
Nettsidehttp://www.aeromexico.com

Aeroméxico er Mexicos største flyselskap. Selskapet ble grunnlagt som Aeronaves de México 15. september 1934. I tillegg til sine nasjonale ruter opererer selskapet med flyvinger til USA samt to interkontinentale flyvinger til Europa. I november 2006 ble det også startet flyvinger til Asia.

Eksterne lenker


Denne Mexico- og luftfartrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.Kategorier: Skyteam Alliance | Meksikanske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1934 | 1930-årene i Mexico
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Aeroméxico (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 06:47:47 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.