Aerolíneas Argentinas


(Omdirigert fra Aerolineas_Argentinas)


Aerolíneas Argentinas
IATA: ARICAO: ARG
KallesignalARGENTINA
Grunnlagt1949
Startet flygninger1950
HovedflyplasserMinistro Pistarini
Jorge Newbery
BonusprogramAerolíneas Plus
Antall fly42
Destinasjoner56
HovedkontorBuenos Aíres
Nettsidehttp://www.aerolineas.com.ar/

Aerolíneas Argentinas er Argentinas største flyselskap, og det dominerer såvel nasjonal som internasjonal flytrafikk i Argentina. Selskapet ble grunnlagt i 1949 og dets IATA-kode er AR.

Aerolíneas Argentinas er Argentinas nasjonale flyselskap, og selskapet kontrollerer omkring 70 % av innenrikstrafikken og ca. 40 % av de internasjonale flygningene fra Ministro Pistarini internasjonale lufthavn (EZE) i Ezeiza, Buenos Aires. Aerolíneas Argentinas er sammen med LAN Airlines (Chile) de eneste latinamerikanske flyselskapene som flyr til Oseania.

Fra 2012 er Aerolíneas Argentinas medlem av SkyTeam.[1]

Referanser


  1. ^ «Aerolineas Argentinas tries to overcome troubled past and continued challenges as it enters SkyTeam» . CAPA - Centre for Aviation (engelsk). Besøkt 24. januar 2019. 

Eksterne lenker

Kategorier: Skyteam Alliance | Argentinske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1949


Dato: 19.01.2021 09:45:43 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.