Aegean Airlines - nowiki.org

Aegean AirlinesAegean Airlines er et gresk flyselskap med base på Athen lufthavn. Selskapet ble grunnlagt i 1987, og er medlem i flyalliansen Star Alliance. Aegean Airlines flyr mellomdestinasjonsruter i Europa så vel som charteroppdrag. I 2013 slo Aegean Airlines seg sammen med Olympic Air[1]. Flyflåten pr. 2016 inneholder totalt 61 fly fra Airbus, Bombardier og ATR[2].

14. juli 2016 ble Aegean Airlines kåret til Europas beste regionale flyselskap i Skytrax World Airline Awards[3].

Referanser


  1. ^ «Profile | About Aegean» . Aegean Airlines. Besøkt 13. september 2016. 
  2. ^ «Fleet | About Aegean» . Aegean Airlines. Besøkt 9. september 2016. 
  3. ^ «The World's Best Regional Airlines | 2016» . www.worldairlineawards.com. Besøkt 13. september 2016. 

Eksterne lenker

Kategorier: Greske flyselskaper | Star Alliance | Flyselskaper etablert i 1987
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Aegean Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 09:08:25 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.