Abu Dhabi Plaza - nowiki.org

Abu Dhabi PlazaAbu Dhabi Plaza
AdresseSyghanaq St.
Bygget2010-nå
Høyde382 meter
Etasjer88
ArkitektFoster and Partners

Abu Dhabi Plaza

Abu Dhabi Plaza (kasakhisk: Абу-Даби Плаза) er et kompleks under konstruksjon i Astana i Kasakhstan. Det vil ha kontorer, butikker, hotell og boligområder.[1].Hvert tårn vil ha forskjellig høyde, men det høyeste tårnet vil være 382 meter høyt og vil ha 88 etasjer. Abu Dhabi Plaza vil være høyeste bygningen i Sentral-Asia.[2]

Konstruksjon


Konstruksjon startet i november 2010.[3]. Bygningens totale areal vil bli mer enn 510 tusen kvadratmeter.[2]

Referanser

Kategorier: Byggverk i Kasakhstan


Dato: 24.08.2020 10:27:36 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.