APECAPEC (Asia-Pacific Economic Cooperation) er en gruppe av 21 Stillehavsland som møtes årlig for å forbedre sine økonomiske og politiske bånd. Det første møtet ble holdt i Canberra i Australia etter initiativ av Australia i 1989. Medlemmene i APEC utgjør 60 prosent av verdensøkonomien. Det årlige møtet mellom de ulike landenes statsledere (utenom Taiwan, som representeres av en person på ministernivå) kalles APEC Economic Leaders Meeting.

Innhold

Medlemsland


Fra 1989

Fra 1991

Fra 1993

Fra 1994

Fra 1998

Eksterne lenker


Denne biografien om en politiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Internasjonale organisasjoner | Etableringer i 1989


Dato: 16.01.2021 01:54:04 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.