7. januar7. januar er den syvende dagen i året. Det er 358 dager igjen av året (359 i skuddår).

Innhold

Navnedag


Eldbjørg og Knut

Historie


Norsk historie

Fødsler


Dødsfall


Helligdager


Referanser


  1. ^ Jorunn Egeland (21. januar 2017). «Kings Bay-ulykken: - Det vi nå trenger er likkister. Vi har tre og må ha 18 til» . Nettavisen (norsk). Arkivert fra originalen 9. januar 2020. Besøkt 9. januar 2020. «Tre år senere, 7. januar 1952, kunne det høres et smell fra gruvene. Eksplosjonen var så kraftig at en maskin på to tonn ble slengt over ti meter bortover. Gruvegangene var så tette av røyk at det var umulig å lete etter skadde. … Ni omkomne ble til slutt hentet ut av gruven.» Kategorier: Dager i januar


Dato: 15.01.2021 08:53:44 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.