.tw.tw
Introdusert: 1989
TLD-type: Nasjonalt toppnivådomene
Status: Aktiv
Registreringsenhet: TWNIC
Sponsende organisasjon: TWNIC
Tiltenkt bruk: Nettsteder med tilknytning til Taiwan
Faktisk bruk: Veldig populær i Taiwan
Restriksjoner: Kravene varierer etter hvilket andrenivå-domene registreringen er innen. Utlendinger er tillatt i flere kategorier
Struktur: {{{struktur}}}
Dokumenter: Retningslinjer for administrasjon av domenenavn-registrering
Konfliktpolitikk: TWNIC's policy for konfliktløsning
Nettsted: TWNIC (innenlands)
Neulevel (utenlands)

.tw er Taiwans nasjonale toppnivådomene (ccTLD) for internett. Registreringsenheten administreres av TWNIC. Registreringer gjøres gjennom kommersielle registrarer. Neulevel har inngått et partnerskap med TWNIC for å markedsføre .tw utenfor Taiwan.

Registrering


Registreringer gjøres direkte på andre nivå, eller på tredje nivå under en av disse kategoriene:

Domenenavn med Kinesisk skriftkan også registreres på andre nivå. Videre så kan enhver registrant i et standard domene som har valgt en innenlands registrar i tillegg automatisk få to domenenavn med kinesiske tegn under andrenivå-domenene: 網路.tw, 組織.tw og 商業.tw. Disse andrenivå-domenene korresponderer til .net.tw, .org.tw og .com.tw men de er ikke anerkjent av ICANN.

Se også


Eksterne lenker

Kategorier: Nasjonale toppnivådomener | Taiwan


Dato: 17.01.2021 02:41:44 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.