.sz.sz
Introdusert: 1993
TLD-type: Nasjonalt toppnivådomene
Status: Aktiv
Registreringsenhet: SISPA
Sponsende organisasjon: University of Swaziland
Tiltenkt bruk: Sider med tilknytning til Eswatini
Faktisk bruk: Blir en del brukt i Eswatini
Struktur: Registrering er direkte på andre nivå eller på tredje nivå under diverse andrenivå kategorier
Dokumenter: Regelverk og betingelser
Konfliktpolitikk: Registreringsenheten opptrer ikke som dommer i konflikter
Nettsted: SISPA

.sz er Eswatinis nasjonale toppnivådomene (ccTLD) for Internett. Det administreres av Swaziland ISP Association ("SISPA").

Se også


Eksterne lenker

Kategorier: Nasjonale toppnivådomener | Eswatini


Dato: 17.01.2021 03:27:12 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.